Kérdése van? +36-70 949 4320
Komplex ízületvédő táplálékkiegészítő kutyák és macskák számára, gluténmentes tabletta formában. Segíti az ízületek egészségének megőrzését és a porcra gyakorolt regeneráló hatással bír.
A termék kutyák és macskák számára készült, az ízületi porcok és ízületek megfelelő működésének támogatására. Különösen ajánlott:
Etetési útmutatóNaponta 1 tabletta 20 kg testtömegenként. Az étkezések előtt vagy közben adható. A tabletták összetörve is beadhatók. Ha a napi adag több tablettából áll, azt 2-3 részre lehet osztani. Az állatok előtt mindig legyen friss, tiszta víz.
Összetétel13.2.8 glükózamin állati szövetekből, 13.1.7 szárított avokádó (Persea americana Mill.), 2.18.11 szója (Glycine max. L. Merr.), 13.12.2 kondroitin-szulfát, 13.6.4 magnézium-sztearát, 11.4.7 nátrium-hialuronát, 13.6.6 sztearinsav.
Tápértékkel rendelkező adalékanyagok (g/kg): 3a911 L-karnitin-L-tartarát 46,5 g, 3a300 C-vitamin 26,3 g, 3b502 mangán(II)-oxid 1,8 g, 3b603 cink-oxid 1,3 g.
Érzékszervi adalékanyagok (g/kg): 2b Ördögkarom (Harpagophytum procumbens) kivonat 10,5 g.
Technológiai adalékanyagok (g/kg): 1E460 mikrokristályos cellulóz 232,5 g, 1E551b kolloid szilícium-dioxid 5,3 g.GLÜKÓZAMIN ÉS KONDROITIN – Elengedhetetlenek az ízületi porcok sejtközötti állományát alkotó struktúrák szintéziséhez. Biztosítják az ízületi porcok megfelelő hidratáltságát, garantálva rugalmasságukat és ellenálló képességüket.
HARPAGOPHYTUM PROCUMBENS – Gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, valószínűleg az olyan enzimek aktivitásának gátlásával, mint a ciklooxigenáz és a lipoxigenáz.
SZÁRÍTOTT AVOKÁDÓ- ÉS SZÓJAKIVONAT – Anabolikus, antikatabolikus és gyulladáscsökkentő hatást gyakorol a kondrocitákra; növeli a kollagén szintézisét; gátolja az 1-béta interleukin által kiváltott kollagenáz aktivitását; fokozza az agrekán szintézist; gátolja az IL1β-függő mátrix-metalloproteinázok (MMP)-3, IL-6, IL-8 és prosztaglandin E2 (PGE2) aktivációját.
MANGÁN – Az enzim molekulák, például a glikoziltranszferázok építőelemeként szolgál, amelyek szükségesek a proteoglikánok szintéziséhez, amelyek az egészséges csontokat és porcokat biztosítják.